Hoppa till innehåll

Kontakta oss

Begär personlig rådgivning.

PS: Om du efter vårt möte känner att det inte passar er, förstår vi helt och hållet. Beslutet ligger hos er, utan någon press. Vi tror dock att den information och kunskap vi delar kommer att vara av stort värde, oavsett om ni väljer att arbeta med oss eller inte.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilka tjänster söker du?
Vi ser fram emot möjligheten att arbeta med dig och ta ditt varumärke till nästa nivå. Vi kommer snart att kontakta dig för att diskutera detaljerna i ditt projekt och erbjuda en skräddarsydd och högkvalitativ lösning som passar dina behov.
Vad är dina behov av tryck, design och marknadsföring?

Kontorstider

Vårt team är tillgängligt för att svara på era frågor och ge råd under följande tider.

Om dessa tider inte passar er, tveka inte att meddela oss. Vi strävar efter att vara flexibla och kan ordna ett möte utanför våra vanliga öppettider.

Måndag till Torsdag

Morgnar från 09:00 till 14:00 | Möten efter överenskommelse utanför ordinarie tider.

E-post

På Colorprinter har vi flera e-postlådor för att säkerställa effektiv och precis kommunikation. Vi uppmanar er att använda rätt e-postadress för er förfrågan för att säkerställa ett snabbt och direkt svar från berörd avdelning.

info@colorprinter.se (Allmän kontakt)
forlag@colorprinter.se (Förlagstjänster)
design@colorprinter.se (Grafisk design)

* Observera att kommunikation via WhatsApp eller andra meddelandetjänster inte accepteras som officiella kontaktkanaler.

Verkstäder: Specialisering och excellens

I vår strävan att alltid leverera högsta kvalitet och uppfylla de mest krävande deadlines, har Colorprinter specialiserade verkstäder för olika produktlinjer. Varje verkstad speglar vårt engagemang för tryckkonstens hantverk och vårt åtagande för excellens.

  • Andalusien (Spanien) – Specialiserade på förlagstjänster och förpackningar.
  • Sachsen (Tyskland) – Fokuserade på reklammaterial.
  • Schlesien (Polen) – Experter på företagspapper.

Dessa verkstäder, strategiskt placerade i Europa, är hjärtat i vår produktion där hantverkstradition möter teknologisk innovation för att skapa produkter som inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar.